10.1 C
Lloret de Mar

Aquest cap de setmana, Lloret acull el Cantate Barcelona

Aquest cap de setmana el festival Cantate Barcelona arriba a l’onzena edició. Com cada any, Lloret tornarà a acollir les corals que participen en l’esdeveniment organitzat per Viatges Blanda de Blanes. Set colles provinents de Noruega, Dinamarca, França i Anglaterra passaran uns dies al nostre territori i faran actuacions amb corals catalanes. Una d’aquestes actuacions […]

Donaghadee Male Voice Choir
Donaghadee Male Voice Choir

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana el festival Cantate Barcelona arriba a l’onzena edició. Com cada any, Lloret tornarà a acollir les corals que participen en l’esdeveniment organitzat per Viatges Blanda de Blanes.

Set colles provinents de Noruega, Dinamarca, França i Anglaterra passaran uns dies al nostre territori i faran actuacions amb corals catalanes. Una d’aquestes actuacions es farà a Lloret demà al vespre. Núria Querol, de Viatges Blanda, explica que la filosofia del festival és “combinar cultura i cant”.

Núria Querol ha lamentat que aquest any hi hagi menys colles del que és habitual, segurament com a efecte de la crisi econòmica. Això sí, com sempre, tots els grups estan allotjats en un mateix hotel a Lloret, de manera que poden interrelacionar-se durant els dies que passen a Catalunya.

El concert de Lloret es farà a tres quarts de vuit del vespre a l’església parroquial, amb la coral Donaghadee Male Voice Choir d’Irlanda del Nord. L’entrada és gratuïta. La cloenda del festival es farà, com és habitual, a l’Auditori de Girona.

spot_img

El + Vist