14.7 C
Lloret de Mar

“Aquest debat cultural ens inclou a tots”, afirma Joan Pau Romaní

L'actor lloretenc és un dels ponents en el primer debat, dins de la Capital de la Cultura Catalana, sobre la gestió de la cultura popular i tradicional.

Uns quants vogadors, en un assaig de l'espectacle inaugural de la Capital.
Uns quants vogadors, en un assaig de l'espectacle inaugural de la Capital.

Darreres Notícies

Aprendre com es gestiona la cultura popular i tradicional en una ciutat com Manresa i posar de relleu el teixit associatiu que hi ha en aquest àmbit a Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

És un dels objectius amb què es duu a terme el debat avui, dins de la Capital de la Cultura Catalana. Hi participaran dos ponents: un de Lloret i un de fora, que intercanviaran opinions sobre la cultura en clau històrica o d’actualitat.

El Ball de Plaça del dia 25, amb les Obreres del 2020 (Júlia Termes)
El Ball de Plaça del dia 25, amb les Obreres del 2020 (Júlia Termes)

El ponent d’avui de la vila és l’actor Joan Pau Romaní, que considera que “aquest debat ens inclou a tots”. Assegura que Lloret té “una bona mostra de cultura popular, amb vogadors, El Ball de Plaça, geganters i altres associacions; però cal saber si tenen prou recorregut, comparat amb altres llocs on potser la cultura popular està més arrelada”.

L’altre ponent és Jordi Fosas, director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, on “volem provocar propostes de cultura popular en l’àmbit de la creació i de mercat, per tal que la creació artística tingui recorregut en els municipis durant tot l’any”.

cartell debat
El cartell del primer debat, previst aquest divendres, 17 de març.

El debat sobre la gestió de la cultura popular es duu a terme aquest divendres, a partir de les 20h, a l’Oficina de Turisme de l’avinguda de Les Alegries. Els interessats es poden descarregar una invitació a la web de la Capital de la Cultura Catalana.

spot_img

El + Vist