14.7 C
Lloret de Mar

Aquest dilluns, darrer dia que tenen les escoles per apuntar-se al concurs de pessebres

Aquesta categoria –l’escolar- és nova d’aquest any, amb la finalitat de fomentar la tradició de fer el naixement.

Detall del pessebre de l'església, del 2016
Detall del pessebre de l'església, del 2016

Darreres Notícies

Avui dilluns, 11 de desembre, és el darrer dia que tenen les escoles de Lloret per apuntar-se al concurs de pessebres. Aquesta categoria –l’escolar- és nova d’aquest any, amb la finalitat de fomentar la tradició de fer el naixement, segons explica Rosa Relat, del departament de Cultura.

servicios profesionales jimenez

La resta de categories es mantenen igual: a la llar, que compta amb la modalitat artística i la popular; o en entitats, comerços i restaurants. A més, es farà el concurs i exposició de diorames a la capella dels Sants Metges.

Per tal que es puguin visitar els pessebres d’establiments públics, com és el cas de l’Ajuntament o de la parròquia de Sant Romà, s’editarà un plànol-guia que tant la gent de Lloret com visitants de fora sol·liciten amb força expectació.

El concurs l’organitza l’Ajuntament de Lloret amb la col·laboració dels pessebristes de Lloret, així com la competició de diorames o pessebres en miniatura. Com cada any, s’entregarà un record a tots els participants i hi haurà premis en efectiu de fins a 50 euros per a la categoria de pessebres a la llar. En el cas de les escoles, es donaran premis de 200 i 100 euros en material escolar. El lliurament es farà el 13 de gener del 2018.

spot_img

El + Vist