19.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la programació

Aquest dimarts es presenta la nova temporada de teatre, amb descomptes per al públic assistent

es vendran entrades al preu de 10 euros per a un seguit d’obres. Seran “Florido Pensil Niñas”, “Carinyo”, “Homes. El Musical”, “Pluja” i “Masacre del capitalismo español”.

Cartell de la programació

Darreres Notícies

Aquest dimarts, es presenta la nova temporada de teatre, a Lloret. Serà a partir de les 8 del vespre, en un acte obert a tothom. Tots els interessats en assistir a alguna de les obres hauran d’estar atents, ja que al llarg de la mateixa jornada es vendran entrades al preu de 10 euros per a un seguit d’obres. Seran “Florido Pensil Niñas”, “Carinyo”, “Homes. El Musical”, “Pluja” i “Masacre del capitalismo español”.

El regidor de Cultura, Albert Robert, destaca que “es presenta una temporada molt potent, amb obres de gran qualitat i donant oportunitats a totes les companyies locals que tenim a Lloret, que podran gaudir representant les seves obres”.

La presentació, que es farà al Teatre Municipal, és oberta a tothom. Comptarà amb la intervenció d’alguns protagonistes de les obres. A més, també hi haurà l’actuació del cor “Ars Nova Lloret”. Albert Robert afegeix que “hi haurà petits vídeos de presentació de cada obra que es farà. Inclourem tot el teatre professional, amateur i familiar, que és una cosa molt potent a Lloret, que sempre va bé i que l’hem de millorar any a any”.

Una de les obres més destacades de la programació és “Art”, escrita per Yasmina Reza i interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Està definida com una “comèdia intel·ligent” i que no s’ha deixat de representar mai des que es va estrenar, l’any 1994, a París. Es representarà a Lloret de Mar el pròxim 20 d’octubre.

spot_img

El + Vist