10.1 C
Lloret de Mar
Cartell

Aquest dissabte, Lloret acull la primera Trastukada de Festa Major

L'organitza l'associació Joventut Sa Romana. Els tiquets valen vuit euros anticipats i deu, el mateix dia.

Cartell

Darreres Notícies

La Joventut Sa Romana organitza, aquest dissabte, la primera Trastukada de Sant Romà. Un dels organitzadors, Pau Palacín, ha comentat que la idea és que tots els participants es trobin a dos quarts de vuit del vespre davant del Museu del Mar i, des d’allà, faran un recorregut seguint una txaranga i passant per diferents bars a fer consumicions.

Pau Palacín ha explicat que la intenció de Sa Romana és organitzar activitats que, pel motiu que sigui, no pot fer directament l’Ajuntament.

De fet, Joventut Sa Romana va néixer l’any passat amb la voluntat de tornar a donar una empenta a la Festa Major d’hivern, que havia perdut molta força els últims anys. Així que van organitzar un concert a la plaça Germinal Ros que va ser tot un èxit. El relleu, ara, l’ha agafat l’Ajuntament, que ha programat quatre dies d’actuacions davant del teatre. La resposta del Consistori ha satisfet molt a Sa Romana.

Per participar a la Trastukada d’aquest dissabte cal comprar un tiquet que val vuit euros de manera anticipada al Puntet o enviant un correu electrònic a joventut.saromana@gmail.com, o bé deu euros el mateix dissabte.

spot_img

El + Vist