11.6 C
Lloret de Mar
3x3 del 2015

Aquest diumenge, 3×3 de bàsquet a Lloret organitzat per Joventut Sa Romana

Les categories són mixtes i n'hi ha quatre: mini, júnior, sènior i veterà. Les inscripcions es poden fer al Puntet, al correu electrònic 3x3lloretdemar@gmail.com o bé diumenge mateix.

3x3 del 2015

Darreres Notícies

Joventut Sa Romana organitza aquest diumenge el segon 3×3 de bàsquet a Lloret de Mar. L’entitat calcula que hi participaran unes 150 persones de Lloret i de municipis propers. Les categories són mixtes i n’hi ha quatre: veterà, sènior, júnior i mini.

Adrià Riera, membre de l’entitat, ha explicat que es jugaran partits de deu minuts. A més, també es farà un concurs de triples. Els participants que vulguin, hauran de pagar un euro i podran tirar sis tirs; aleshores, es faran classificatòries fins a obtenir el guanyador.

Segons Adrià Riera, els premis són sucosos gràcies a la col•laboració dels espònsors. Entre altres coses, es regalarà un rellotge de la Joieria Grau.

La d’aquest diumenge és la segona edició del torneig, que es va fer el 2015 i que torna aquest any amb voluntat de consolidar-se per part dels organitzadors. El 3×3 es disputarà aquest diumenge al matí, al pavelló del Moli.

Les inscripcions es poden fer al Puntet, al correu electrònic 3x3lloretdemar@gmail.com o bé diumenge mateix. El preu va dels 5 fins als 10 euros.

spot_img

El + Vist