19.2 C
Lloret de Mar
Les Obreres del 2016 llançant l'arròs

Aquest diumenge, l’Obreria de Santa Cristina i el Xino-Xano organitzen l’Aplec dels Perdons

En el marc de la missa, es presentaran les noves Obreres: Mar Cassany, Laia Clos, Marina Garcia i Ariadna Saladrigas.

Les Obreres del 2016 llançant l'arròs

Darreres Notícies

Mar Cassany, Laia Clos, Marina Garcia i Ariadna Saladrigas agafaran el relleu com a noves Obreres de Santa Cristina aquest diumenge. Serà en el marc de l’Aplec dels Perdons.

La cita arriba de la mà de l’Obreria, que cada any compta amb la col·laboració del Xino-Xano. L’Obrer Major, Arseni Frigola, recorda que la celebració s’emmarca en les festes de la Quaresma i se celebra sempre el segon diumenge de Quaresma.

L’Aplec dels Perdons és una cita ineludible per a molts lloretencs, sobretot des que el Xino-Xano va començar a organitzar l’arrossada popular fa més de tres dècades. 

Les Obreres prendran el relleu a les quatre noies de l’any passat a la missa solemne de les dotze del migdia. Abans, però, la jornada començarà amb la caminada del Xino-Xano, que convoca tothom a les nou del matí a la plaça de l’Ajuntament i que farà una parada per esmorzar i una altra per visitar els jardins de Santa Clotilde, tal com ha explicat un membre de la penya, Miquel Joancomartí.

L’aplec també comptarà amb dues audicions de sardanes de la cobla La Principal d’Olot, després de la missa del migdia i a les quatre de la tarda.

Abans dels Perdons, però, se’n celebrarà la vigília amb la coral de l’Escala. Serà un concert gratuït i es farà aquest dissabte a les nou de la nit, a l’Església parroquial de Sant Romà.

spot_img

El + Vist