9.9 C
Lloret de Mar

Aquest diumenge, nova edició de la Fira dels Sants Metges

El Xino-Xano organitza la tradicional Fira dels Sants Metges aquest diumenge. Des de les deu del matí, les parades ompliran la plaça de l’església, amb una exhibició d’herbes remeieres i de productes casolans. Com sempre, de deu a dotze els productes estaran exposats i, a partir de les dotze, qui hagi comprat un tiquet per […]

Una parada de la fira
Una parada de la fira

Darreres Notícies

El Xino-Xano organitza la tradicional Fira dels Sants Metges aquest diumenge. Des de les deu del matí, les parades ompliran la plaça de l’església, amb una exhibició d’herbes remeieres i de productes casolans.

servicios profesionales jimenez

Com sempre, de deu a dotze els productes estaran exposats i, a partir de les dotze, qui hagi comprat un tiquet per a la rifa podrà agafar les herbes que vulgui i degustar els productes, segons ha explicat Carles Carbonell, del Xino-Xano.

Per poder organitzar la fira, el Xino-Xano recull herbes al llarg de tot l’any. A més, també necessita la col·laboració dels veïns, perquè aportin pastissos casolans.

La Fira dels Sants Metges sempre és una fira molt concorreguda on, tal com ha explicat Carles Carbonell, també es poden comprar diferents productes i es pot col·laborar amb Càritas comprant un lot solidari.

spot_img

El + Vist