14.5 C
Lloret de Mar

Aquest diumenge se celebra el 50è aniversari de l’Aplec de la Sardana a Lloret de Mar

La nit abans es farà el concert de vigília al teatre municipal (21:30 hores), en homenatge al 150è aniversari del naixement de Prudenci Bertrana. El preu és de sis euros.

Aplec del 2012
Aplec del 2012

Darreres Notícies

L’aplec de la sardana de Lloret de Mar celebra el 50è aniversari aquest diumenge. Un dels organitzadors, Jordi Rocas, creu que els lloretencs han d’estar orgullosos per mantenir una tradició com aquesta durant tantes dècades.

servicios profesionales jimenez

Jordi Rocas assegura que l’aplec passa per un bon moment. Com sempre, la cita és el primer diumenge del mes de maig al paratge de Santa Cristina. I des de fa un temps es complementa amb un dinar popular. Aquest any, com a novetat, els comensals podran endur-se el plat on mengin de record.

A l’aplec hi participaran les cobles Ciutat de Girona, La Principal de Llobregat i La Flama de Farners.

I també des de fa uns anys, l’esdeveniment compta amb un concert de vigília la nit de dissabte. Aquest dissabte, l’espectacle que s’oferirà es titula Més Bertrana, més!, amb la cobla Ciutat de Girona, coincidint amb la celebració del 150 aniversari del naixement de Prudenci Bertrana.

El concert començarà a dos quarts de deu de la nit al teatre municipal i l’entrada val sis euros. Abans de l’espectacle, es presentaran dos treballs: un disc gravat amb motiu del 50è aniversari de l’aplec i un treball dels Montgrins sobre el mestre Domènec Moner, que s’acaba de recuperar.

Els tiquets, tant del dinar com del concert de vigília, es poden comprar al Museu del Mar, al Puntet o a la pàgina web del teatre.

spot_img

El + Vist