15.4 C
Lloret de Mar

Aquest divendres i dissabte se celebren les festes de Fenals i Santa Clotilde

Entre les activitats, destaquen el tradicional castell de focs artificials i, com a novetat, una festa de música amb vinils.

Sardanes, a les festes del 2019 (Ajuntament de Lloret)
Sardanes, a les festes del 2019 (Ajuntament de Lloret)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana és l’últim del mes d’agost i, com cada any, arriben les festes dels barris de Fenals i Santa Clotilde. Les activitats es duran a terme entre demà i dissabte.

Hi ha activitats per a tots els públics, tal com apunta la presidenta de l’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde, Mercè Herrera, que destaca el tradicional castell de focs artificials i, com a novetat, una festa de música amb vinils.

“Són les últimes festes de tots els barris que hi ha a Lloret, a part tenim els focs artificials i, per ser un barri, estem molt orgullosos”

Mercè Herrera

Mercè Herrera assegura que tot el programa d’actes s’ha preparat amb moltes ganes i anima a tothom a participar-hi.

“Jo crec que no se la poden perdre i més després d’haver passat dos anys seguits sense festes, qui vingui no se’n penedirà”

Mercè Herrera

Per demà divendres al matí, s’ha programat una gimcana; de cara a la tarda, hi haurà una festa de l’escuma de colors i berenar, mentre que a la nit s’ha previst una cantada d’havaneres i ball.

De cara a dissabte, la jornada s’obre amb un torneig de petanca i una botifarrada popular, solidària amb la lluita contra l’esclerosi múltiple. A la tarda, campionat de futbol, seguit d’una audició de sardanes i dels focs artificials.

A més, de sis de la tarda a dues de la matinada, hi haurà la sessió de música dj amb vinils, titulada Vinyl Lovers Fenals.

spot_img

El + Vist