28.5 C
Lloret de Mar
Els bunyols del Xino-Xano

Aquest Divendres Sant, torna la bunyolada del Xino-Xano a les Alegries

Prèviament, es farà una caminada des de la Plaça de la Vila (9 hores) per pujar tots plegats fins a les Alegries, on es repartiran els bunyols.

Els bunyols del Xino-Xano

Darreres Notícies

Torna la tradicional bunyolada del Xino-Xano. Tot i que els últims dos anys la pandèmia ha impedit  organitzar-la, aquest Divendres Sant torna aquesta activitat a l’ermita de les Alegries.

Recordem que el 2019, l’últim any que es va fer abans  que esclatés la pandèmia, la bunyolada es va fer al pati de l’Erol, però aquest cop es recupera la ubicació de sempre: l’ermita de les Alegries, tal com remarca un membre de l’entitat, Miquel Joancomartí.

“Torna a ser Divendres Sant i, com els darrers 40 anys abans de la pandèmia, el Xino-Xano oferirà una bunyolada a les Alegries”

Miquel Joancomartí
El 2019 la bunyolada es va fer al Pati de l'Erol (Xino-Xano)
El 2019 la bunyolada es va fer excepcionalment al Pati de l’Erol (Xino-Xano)

Tal com ha explicat Miquel Joancomartí, la convocatòria per fer la caminada és a les nou del matí a la Plaça de la Vila.

“De la Plaça de la Vila, enfilarem el carrer Sant Pere fins a travessar la carretera de Tossa i a Can Cama pujarem pel camí de la Senyora de Rossell, fins a l’entrada de l’abocador i d’allà baixarem fins a les Alegries”

Miquel Joancomartí

Els bunyols casolans, que es faran al mateix paratge al llarg del matí, s’acompanyaran de vi.  

spot_img

El + Vist