8.3 C
Lloret de Mar

Aquest divendres s’estrena ‘U-Bahn’, de Paco Moreno, amb totes les entrades exhaurides

L'obra forma part del Lloret Espai Off, que consisteix en treure el teatre fora de les parets de l’equipament teatral.

Cartell de l'obra 'U-Bahn'
Cartell de l'obra 'U-Bahn'

Darreres Notícies

Amb totes les entrades exhaurides, aquest divendres s’estrena a la vila “U-Bahn”, la primera obra que dirigeix Paco Moreno i que protagonitza José García, també lloretenc i també actor.

Poques coses se saben de l’espectacle. Pel que fa a l’argument, Paco Moreno revela que se centra en un jove que va anar a Berlín i que en va tornar amb quelcom de més, que sempre l’acompanyarà i que li canvia la vida a ell i als que l’envolten.

 

L’actor que protagonitza “U-Bahn’ és el televisiu i teatral José García. Aquest matí ha passat pels estudis de la ràdio i ens ha ofert el tastet que pots reproduir en aquesta notícia.

‘U-Bahn’ és en llengua castellana i es representa aquest divendres, 4 de desembre, a partir de dos quarts de 9 del vespre, al Puntet de l’avinguda de Vidreres. Forma part del Lloret Espai Off, que consisteix en treure el teatre fora de les parets de l’equipament teatral.

La iniciativa va començar al 2014 amb l’objectiu de crear nous espectadors i acostar les arts escèniques a tot tipus de públic, programant espectacles de petit format en espais no convencionals.

Cal afegir que les entrades per a ‘U-Bahn’ estan totes esgotades, amb un aforament de 80 persones, i que es paga a través del sistema de taquilla inversa. És a dir, els espectadors pagaran el que els sembli en acabar la representació.

spot_img

El + Vist