11.1 C
Lloret de Mar

Arnny Montana s’adapta a la situació actual, després d’un any sense punxar

Les restriccions per la pandèmia impedeixen al dj lloretenc punxar amb públic, però està fent moltes sessions en directe i produint molta música per quan puguin reobrir. Calcula que la normalitat es reprendrà la primavera del 2022.

Arnny Montana
Arnny Montana

Darreres Notícies

El dj Arnny Montana porta més d’un any sense punxar. El tancament de les discoteques per la pandèmia impedeix fer sessions de música amb públic, però el lloretenc no s’ha quedat de braços plegats.

Quan va començar el confinament, el març del 2020, el músic tenia l’agenda ben farcida, combinant la temporada a l’estació d’esquí Formigal -a l’hivern- i a la discoteca Moef Ga-ga de Lloret -a l’estiu. Des d’aleshores, però, no ha pogut punxar amb públic.

Arnny Montana al seu estudi
Arnny Montana al seu estudi

Tot i així, durant els últims mesos ha estat molt actiu a les xarxes socials, amb sessions virtuals en directe i un gran concurs de discjòqueis, entre altres coses. A més, ha aprofitat per produir molta música.

“Estic fent força música i preparant-me per estar el més fort possible quan tornem, perquè segurament s’agafarà amb ganes i la competència serà forta”

Arnny Montana

El dj lloretenc creu que per tornar a la normalitat a dins de les discoteques encara queda temps. La data la situa a la primavera del 2022.

“La primavera del 2022 jo crec que la cosa començarà a tenir un color semblant al que tenia”

Arnny Montana

Arnny Montana també té un gran projecte entre mans que encara no pot revelar, però que assegura que el té molt entusiasmat.

spot_img

El + Vist