Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Cartell del torneig

Arriba la 10a edició del Trofeu Vila de Lloret de futbol, organitzat per Travel Sports

Aquest cap de setmana, la competició reunirà una cinquantena d'equips entre les categories cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Cartell del torneig

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Aquest cap de setmana arriba la desena edició del Trofeu Vila de Lloret de futbol, que organitza l’empresa Travel Sports. L’esdeveniment reunirà una cinquantena d’equips entre les categories cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Entre jugadors i acompanyants s’esperen unes 800 persones. Els clubs participants provenen d’arreu de Catalunya i de Castelló. En aquesta ocasió no n’hi haurà cap de fora de l’Estat espanyol, segons ha confirmat un dels organitzadors, Isidre Riutort.

Entre els equips participants hi haurà el Club de Futbol Lloret i la Juve Lloret, amb algunes categories de la base. Els partits es jugaran als tres camps de futbol: el municipal, el del Molí i les Pistes d’Atletisme.

Ja fa més de 40 anys que Travel Sports organitza tornejos a Lloret de Mar. Des de l’organització destaquen la qualitat de les instal·lacions i la capacitat hotelera.

Els partits començaran aquest dissabte al matí, amb la fase de grups. La competició acabarà diumenge, amb les finals i l’entrega de premis.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.