24.1 C
Lloret de Mar
Racó decorat per Dolors Clupés, el 2018

Arriba la 14a edició de la Festa de les Flors de l’ermita de les Alegries

Se celebra aquest diumenge. Com sempre, el més destacat serà la decoració floral del campanar, de l'ermita i de l'entorn, gràcies a la col·laboració ciutadana.

Racó decorat per Dolors Clupés, el 2018

Darreres Notícies

L’ermita de les Alegries celebra la 14a Festa de les Flors aquest diumenge. Com sempre, el més destacat serà la decoració floral del campanar, de l’ermita i de l’entorn. Montse Xirgu, membre de l’associació de veïns, explica que les decoracions les poden fer gràcies a la col·laboració d’entitats i veïns a títol particular. L’associació de veïns regalarà un petit obsequi de ceràmica a tothom que hi col·labori.

- Publicitat -

El campanar de les Alegries decorat el 2018 (Veïnat de les Alegries)

Al llarg de tot el dia, s’han programat diferents activitats per a tota la família. Un dels moments més destacats serà la inauguració de les noves rajoles, però també hi haurà sardanes amb la cobla del col·legi Santa Maria de Blanes, hi haurà tallers i jocs per als més petits, a banda d’un espectacle de màgia infantil amb Miquel Brasó, es faran sortejos de lots de productes de la terra i hi haurà un petit aperitiu per a tothom. A més, es muntaran taules i cadires per qui es vulgui pujar el dinar, hi haurà el foodtruck del Panxo’s i el bar de l’associació de les Alegries amb entrepans freds i calents.

Montse Xirgu assegura que sempre es genera un ambient molt festiu. Com cada any, cal remarcar que Autocars Segalés oferirà servei de bus gratuït, amb sortida des de la terminal a dos quarts d’onze del matí i a les quatre de la tarda i tornada des de les Alegries a les dues i a dos quarts de vuit del vespre.

spot_img

El + Vist