16 C
Lloret de Mar
Lloret Estiu Market 2018

Arriba la 33a edició de la Lloret Estiu Market, amb una vintena de parades

L'antiga Botiga al Carrer se centrarà a la plaça de l'Església, carrer Cervantes i plaça de la Vila. Les parades estaran muntades de 10 a 22 hores.

Lloret Estiu Market 2018

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El Lloret Estiu Market arriba aquest diumenge a la 33a edició. Durant tot el dia, de deu del matí a deu de la nit, una vintena de parades oferiran tot tipus de productes a preus rebaixats.

L’esdeveniment va néixer amb el nom de Botiga al Carrer, però fa un parell d’anys l’Associació de Comerciants va decidir canviar-li el nom i donar-li un nou aire a la fira. El principal canvi va ser la reducció de l’espai per concentrar les parades.

Així doncs, les parades es distribuiran entre les places de l’Església i de la Vila i el carrer Cervantes. L’Estiu Market permet als botiguers teure’s l’estoc de la temporada i presentar els nous productes, així com promocionar-se als comerciants que tenen els locals allunyats del centre.

Un altre dels requisits de la fira és que els productes, malgrat que estiguin molt rebaixats, han de tenir un preu mínim de 3 euros per assegurar un mínim de qualitat. L’oferta comercial es complementarà amb una varietat de menús en diversos restaurants de la zona. La regidora de Comerç, Lara Torres, destaca que la fira té un aire bohemi.

El Lloret Estiu Market se celebra aquest diumenge, de deu del matí a deu de la nit. Les parades s’ubicaran a la plaça de l’Església, al carrer Cervantes i a la plaça de la Vila.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.