22.6 C
Lloret de Mar
Una edició passada de la Fira d'Intercanvi (Maria Assumpció Comas)

Arriba la 4a edició de la Fira de l’Intercanvi del Banc del Temps, aquest dissabte

La fira es farà aquest dissabte al matí, a la plaça Pere Torrent, de 10 a 13.30 hores.

Una edició passada de la Fira d'Intercanvi (Maria Assumpció Comas)

Darreres Notícies

El Banc del Temps organitza aquest dissabte la Fira de l’Intercanvi, que arriba a la 4a edició.

Durant tot el matí, hi haurà parades a la Plaça Pere Torrent, on es faran tallers, actuacions i es podran intercanviar productes de segona mà, com roba i sabates, utensilis per a la llar o objectes de decoració. Una sòcia del Banc del Temps, Mari Carmen Lavega, explica que les edicions passades han anat molt bé i esperen repetir l’èxit.

“Hi haurà tallers de col·laboradores del Banc del Temps, on es farà maquillatge per als infants, trenes, pintura… i a més es podran intercanviar tot allò que no s’utilitzi i estigui en bon estat”

Mari Carmen Lavega

Des del Banc del Temps s’intenta organitzar activitats variades en què no hi hagi diners pel mig, com és la fira de l’intercanvi.

“Volem que la gent pugui col·laborar sense que hi hagi diners pel mig i tots tenim a casa moltes coses que se’ls pot donar un ús però que no les utilitzem i altres poden fer-ho”

Mari Carmen Lavega

La fira es farà aquest dissabte al matí, a la plaça Pere Torrent, de deu a dos quarts de dues.

Si algú vol informació sobre el Banc del Temps, pot adreçar-s’hi els dimarts i dimecres, de 18 a 19 hores, i els divendres, d’11 a 12, al primer pis de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist