26.6 C
Lloret de Mar
Una edició passada de la Fira dels Americanos

Arriba la 8a edició de la Fira dels Americanos amb paradetes i un gruix d’activitats

Els actes començaran dijous a la tarda, amb la ruta indiana, una plantada de gegants i una conferència inaugural de Núria Sala titulada “La fi del somni indià: el Marí a Matanzas”.

Una edició passada de la Fira dels Americanos

Darreres Notícies

La Fira dels Americanos arriba a la vuitena edició aquesta setmana. S’inaugurarà dijous i s’allargarà fins diumenge a la nit.

S’han programat tot tipus de propostes com rutes i visites guiades, cercaviles, conferències, tallers, teatre i seAmsions de música i ball, entre altres. La majoria estaran concentrades a la plaça de la Vila i al passeig Jacint Verdaguer.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, assegura que seran uns dies amb activitats molt variades pensades per a tots els públics. L’objectiu principal de la fira és recordar el passat indià de Lloret.

Els actes començaran dijous a la tarda, amb la ruta indiana, una plantada de gegants i una conferència inaugural titulada La fi del somni indià: el Marí a Matanzas. Serà a la sala d’actes de l’ajuntament, a càrrec de Núria Sala. La resta d’activitats seguiran divendres al matí i acabaran diumenge a la nit. Precisament, diumenge a partir de les nou del vespre, es farà un tastet de La Bella Dolores, que s’està preparant per inaugurar al novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Romà.

Com ja s’ha fet altres anys, als assistents a la Fira que vesteixin de blanc se’ls obsequiarà amb un barret o un vano de l’esdeveniment. Es podran demanar al bar El Floridita, fins a exhaurir existències.

spot_img

El + Vist