4.2 C
Blanes
Una actuació el 2016

Arriba la Feria de Abril de Lloret, amb una processó, una missa rociera i diverses actuacions

La processó sortirà a les 12 hores de la plaça Pere Torrent, fins a l'església, on es farà la missa rociera. Les actuacions es faran davant a la plaça del Porta Lloret.

Una actuació el 2016

Darreres Notícies

La Feria de Abril de Lloret de Mar se celebra aquest diumenge. L’organitzen la Penya del Granà i l’Associació Cultural de Los Pueblos de Íllora, que com a novetat ubicaran la carpa a la plaça del centre comercial Porta Lloret.

El més destacat serà la processó amb la Virgen de las Angustias, patrona de Granada, i l’acompanyament de la banda de música Santa Maria de Blanes. Sortirà a les dotze del migdia des de la plaça Pere Torrent i anirà fins a la parròquia de Sant Romà, on es farà una missa rociera. Paral·lelament a la missa, cap a la una, començarà la celebració a la plaça del Porta Lloret, on, segons Sebastián Crespo, president de les dues entitats organitzadores, actuaran un total de 135 persones fins a la mitjanit. Al llarg de la jornada hi haurà una desena d’actuacions de diferents entitats i cors.

Sardanes en una celebració de l’Associació Cultural de Los Pueblos de Íllora

Sebastián Crespo explica que fa uns anys van decidir fer una celebració de la Feria de Abril a Lloret de Mar perquè és un municipi multicultural. En aquest sentit, remarca que la festa també comptarà amb sardanes i country.

La previsió és que entre 3.500 i 4.000 persones assisteixin a la Feria de Abril de Lloret aquest diumenge, gairebé la meitat provinents d’altres municipis de les comarques gironines i barcelonines.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist