10.3 C
Lloret de Mar

Arribar a una clientela diferent o ser més present a les xarxes socials

Els establiments plantegen reptes als joves de Lloret, que són resolts a contrarellotge en la Hackató del Puntet.

Darreres Notícies

Arribar a una clientela diferent, augmentar la presència en xarxes socials o bé iniciar les vendes online. Aquestes són alguns dels reptes plantejats per uns quants establiments de Lloret a un grup de joves.

servicios profesionales jimenez

Aquest va ser el punt de partida de la Hackató, feta ahir durant tot el dia a Lloret de Mar. Es tracta d’una experiència curiosa i molt inquiridora: uns quants alumnes, de 16 anys, han resolt a contrarellotge els reptes que els hi van fer arribar unes quantes botigues i establiments de la vila.

En aquesta ocasió, els locals implicats han estat tres: el Centre d’Estudis de Llengües, Skin Medic i el bar Arcadia.

Aquesta ha estat la 5a vegada que s’ha organitzat l’activitat des del Puntet, amb la implicació voluntària d’alumnes provinents dels instituts Coll i Rodès, Rocagrossa i la Immaculada Concepció.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, conclou que es va fer “molt bona feina” i destaca “l’esperit crític” dels joves a la Hackató, que sens dubte ha estat d’allò més “intensa”.

Els joves i els represnetants del Puntet, a més de la resta de participants, en acabar la Hackató.
Els joves i els represnetants del Puntet, a més de la resta de participants, en acabar la Hackató.

La Hackató, que ha comptat amb l’assessorament de Josep Lluís Sánchez Brugarola, s’ha dut a terme al llarg d’aquest dijous, de les 8 a les 20h.

spot_img

El + Vist