14.5 C
Lloret de Mar
Artyóm Progonnov en la cuina

Artyóm Progonnov demana el suport dels lloretencs per passar a la final del Premi Promeses d’alta cuina

És la novena edició del concurs i el guanyador rebrà una beca valorada en més de 23.000 euros per ampliar la seva formació.

Artyóm Progonnov en la cuina

Darreres Notícies

Artyóm Progonnov, estudiant de cuina de l’institut Coll i Rodés, necessita l’ajuda de tothom per poder passar a la final del Premi Promeses d’alta cuina que organitza Le Cordon Bleu de Madrid. Aquesta és la novena edició del concurs i el guanyador rebrà una beca valorada en més de 23.000 euros per ampliar la seva formació en alta cuina a l’escola Le Cordon Bleu, que té seu a la Universitat Francisco de Vitòria.

Un dels seus amics, Toni Bonilla, ha fet una crida a través de les xarxes socials per demanar el suport de tothom. Ell mateix ha explicat que “com que l’Artyóm no té xarxes socials, em va demanar que enviés l’enllaç de la votació a tothom”, per rebre el màxim suport i així classificar-se per a la final.  

Artyóm Progonnov i Toni Bonilla

Artyóm Progonnov es mostra molt agraït per l’ajuda del seu amic. Encara no coneix si arribarà a la final, però creu que s’ho mereix i explica que “tots els concursants hem hagut de fer una ballotine, un plat que consisteix en una cuixa o cama desossada del pollastre, ànec o altres aus de corrals.

La final serà a l’abril. Fins al 12 de març hi ha temps per votar en la novena edició del Premi Promeses de l’alta cuina. En total, hi haurà deu finalistes, que faran un plat lliure.

Artyóm Progonnov es mostra ambiciós i considera que “mereix ser el guanyador del concurs“. En un futur, li agradaria obrir diferents restaurants i alguna franquícia als Estats Units d’Amèrica, amb una proposta exòtica i creativa.  

spot_img

El + Vist