9.9 C
Lloret de Mar
Concentració a l'Ajuntament de Palafolls

Aspronis es concentrarà a Lloret per denunciar la situació que viu el sector i demanar suport a l’Ajuntament

La concentració es farà a la plaça de la Vila a partir de les 11.30 hores i la fundació demanarà a l'ajuntament que aprovi una moció de suport al proper ple municipal.

Concentració a l'Ajuntament de Palafolls

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Aspronis es concentrarà aquest matí, a dos quarts de dotze, davant de l’Ajuntament de Lloret per denunciar la greu situació en què es troben les entitats socials dedicades a l’atenció de persones amb discapacitat. És una de les mobilitzacions que la Fundació està duent a terme aquesta setmana a diferents municipis i se suma a les protestes d’entitats del sector d’arreu de Catalunya.

El director general d’Aspronis, Francesc Durà, ha explicat que la intenció és donar a conèixer la seva situació a la ciutadania i, a més, demanar a l’Ajuntament que aprovi una moció de suport en el proper ple municipal. Aspronis ja ha fet el mateix a Malgrat de Mar, Palafolls i, també aquest matí, a Blanes.

Concentració a l’Ajuntament de Malgrat de Mar (Aspronis)

Les entitats que treballen amb persones amb discapacitat arreu de Catalunya reclamen la fi de la congelació dels salaris i les retallades dels mòduls assistencials amb què la Generalitat finança els serveis. Segons la Fundació, aquesta situació s’arrossega des de l’any 2009 i posa en entredit l’atenció dels col·lectius.

També hi ha altres reclamacions com la necessitat de solucionar la situació que genera l’augment del Salari Mínim Interprofessional a 900 euros pels Centres Especials de Treball. És un increment que, segons el col·lectiu, han d’assumir sense cap suport ni de la Generalitat ni de l’Estat.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.