12.6 C
Lloret de Mar
Concentració a l'Ajuntament de Palafolls

Aspronis es concentrarà a Lloret per denunciar la situació que viu el sector i demanar suport a l’Ajuntament

La concentració es farà a la plaça de la Vila a partir de les 11.30 hores i la fundació demanarà a l'ajuntament que aprovi una moció de suport al proper ple municipal.

Concentració a l'Ajuntament de Palafolls

Darreres Notícies

Aspronis es concentrarà aquest matí, a dos quarts de dotze, davant de l’Ajuntament de Lloret per denunciar la greu situació en què es troben les entitats socials dedicades a l’atenció de persones amb discapacitat. És una de les mobilitzacions que la Fundació està duent a terme aquesta setmana a diferents municipis i se suma a les protestes d’entitats del sector d’arreu de Catalunya.

El director general d’Aspronis, Francesc Durà, ha explicat que la intenció és donar a conèixer la seva situació a la ciutadania i, a més, demanar a l’Ajuntament que aprovi una moció de suport en el proper ple municipal. Aspronis ja ha fet el mateix a Malgrat de Mar, Palafolls i, també aquest matí, a Blanes.

Concentració a l’Ajuntament de Malgrat de Mar (Aspronis)

Les entitats que treballen amb persones amb discapacitat arreu de Catalunya reclamen la fi de la congelació dels salaris i les retallades dels mòduls assistencials amb què la Generalitat finança els serveis. Segons la Fundació, aquesta situació s’arrossega des de l’any 2009 i posa en entredit l’atenció dels col·lectius.

També hi ha altres reclamacions com la necessitat de solucionar la situació que genera l’augment del Salari Mínim Interprofessional a 900 euros pels Centres Especials de Treball. És un increment que, segons el col·lectiu, han d’assumir sense cap suport ni de la Generalitat ni de l’Estat.

spot_img

El + Vist