15.5 C
Lloret de Mar

Aspronis i l’Ajuntament fan una replantada d’arbres simbòlica per commemorar els 50 anys de la Fundació

Es va fer ahir a l'entrada del centre comercial PortaLloret i l'actuació va posar de relleu el compromís mediambiental i social d'Aspronis.

Darreres Notícies

Aspronis celebra 50 anys d’història i la Fundació i l’Ajuntament ho han commemorat amb una plantada d’arbres simbòlica. En concret, s’han replantat una desena d’arbres a l’entrada del nou centre comercial PortaLloret. Són els que hi havia a la zona on s’estan construint les pistes de tenis i pàdel i on s’ha ampliat l’aparcament; uns arbres que estan perfectament sans i són de dos tipus: acàcia rosa i fals pebrer.

A més, l’actuació ha posat de relleu el compromís mediambiental i social d’Aspronis. El director general, Francesc Durà, en fa una valoració molt positiva.

La previsió és replantar-ne més. En els propers dies, l’equip de jardineria de la Fundació Aspronis s’encarregarà de fer-ho. L’entitat s’ocupa del manteniment de les zones verdes de Lloret des de l’any 1998. De manera progressiva s’ha ampliat el personal, passant de 3 treballadors a 10. I també la superfície, ja que ara mateix, es treballa en el 65% dels espais verds, així com en espais escolars, esportius i de lleure.

De fet, un dels objectius de la fundació és fomentar la inserció sociolaboral i a Lloret ho fan en diferents àmbits. Francesc Durà fa una valoració positiva de l’evolució d’Aspronis al llarg de les cinc dècades de vida.

La replantada d’arbres davant de PortaLloret es va fer ahir dilluns, al matí.

spot_img

El + Vist