10.5 C
Lloret de Mar

Assaig del Ball de Plaça de concurrència popular i recital amb Montserrat Cristau

Es duen a terme a les 19.30h al pati de l'Erol i a les 20h a la Biblioteca.

Assaig del Ball de Plaça de concurrència popular
Assaig del Ball de Plaça de concurrència popular

Darreres Notícies

Avui arriba el primer acte que organitza la Confraria de Sant Elm per la festa major de Santa Cristina: l’assaig del ball de plaça de concurrència popular. S’ha previst al pati de l’Erol, a partir de les 19.30h.

servicios profesionales jimenez

La finalitat és que les famílies, tant grans com petits, es preparin per l’edició del 26 de juliol, en què es fa el ball obert a tothom amb motiu de la diada de Sant Elm.

També aquest dijous arriba ‘Carta de clàssics’, un espectacle adreçat a públic familiar amb un repertori variat de jazz, bandes sonores, musicals de Broadway o catalans com ‘El Petit Príncep’.

La proposta arriba en format de duet. Amb Santi Escura al piano, que acompanya la veu de Montserrat Cristau, que oferiran un “recorregut per les grans melodies de la música, ben populars”. El concert comença a les 20h, al pati de la Biblioteca.

Una hora més tard, a les 21h, comença la projecció de la premiada pel·lícula catalana ‘Alcarràs’, de Carla Simón, al Teatre de Lloret. L’entrada és gratuïta i la taquilla s’obrirà una hora abans.

spot_img

El + Vist