15.4 C
Lloret de Mar

Assaig obert de la companyia Monte Isla, al Teatre de Lloret, aquest divendres al vespre

Les portes estaran obertes a tothom gratuïtament, a les 20 hores, per fer un tastet de l'obra, que s'estrenarà al Terrassa Noves Tendències.

L'escenari del nou espectacle de Monte Isla
L'escenari del nou espectacle de Monte Isla

Darreres Notícies

La companyia Monte Isla està aquesta setmana fent una estada al Teatre de Lloret i culminarà l’experiència amb un assaig obert a tothom aquest vespre. L’espectacle es titula Donde empieza el bosque acaba el pueblo, i s’estrenarà al festival TNT, Terrassa Noves Tendències.

Dos integrants del grup, Adrià Girona i Andrea Pellejero, expliquen que obrir l’assaig al públic és una experiència molt interessant i enriquidora.

“L’obra no estarà acabada, però us convidem a venir perquè ens sembla molt interessant veure com un procés que no està cosit i vestit es pot veure abans que sigui un producte final”

Adrià Girona

“És una manera de trobar-nos en altres moments que no sigui el moment final de l’exhibició; i conèixer els vostres feedbakcs, les vostres maneres de pensar i d’entendre l’escena”

Andrea Pellejero

L’espectacle pren com a protagonista l’espai, més enllà de les persones que hi apareixen.

“Plantegem la investigació del fet escènic en si mateix i no posem tant el focus en l’intèrpret o els cossos humans, sinó més bé en l’espai”

Andrea Pellejero

“Com fer que l’escenografia sigui solament un fons de l’escena, sinó la història en si mateix de la peça, és a dir, l’escenografia passa a ser, en certa manera, la protagonista de l’espectacle”

Adrià Girona

L’agrupació la completen Rut Girona i Uriel Ireland.

spot_img

El + Vist