18 C
Lloret de Mar

Atenció els emprenedors, perquè la Generalitat obre aviat una línia de subvencions

Les més destacades són les relatives a la transformació digital, a l’obertura de nous locals i a la reforma d’establiments que tenen més de deu anys.

Sílvia Fàbrega
Sílvia Fàbrega

Darreres Notícies

Avui s’ha fet una sessió per donar a conèixer les ajudes que atorga la Generalitat a botigues, així com a establiments d’hostaleria, artesania, moda i diferents serveis.

servicios profesionales jimenez

En concret, va destinada a tallers mecànics, fotografia, arts gràfiques, agències de viatges, tintoreries, estètiques, perruqueries i empreses de càtering.

La tècnica de Serveis a la Ciutadania del Consell Comarcal de la Selva, Sílvia Fàbrega, ha explicat que les subvencions més destacades són les relatives a la transformació digital, a l’obertura de nous locals i a la reforma d’establiments que tenen més de deu anys.

“Per a nous establiments oberts el 2022, reformes d’establiments que fa més de deu anys que estan oberts i aquest any s’incorpora una línia de transformació digital”

Sílvia Fàbrega

El termini per fer la sol·licitud d’aquestes ajudes es podrà fer a partir del 16 de juny, al web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, de la Generalitat. Cal preparar abans tota la documentació necessària, perquè en molts casos es té en compte l’ordre de petició de l’ajuda.

spot_img

El + Vist