13.7 C
Blanes
Visita guiada a la zona per on ha de passar l'autopista

Aturem la C-32 demanarà al Tribunal Superior de Justícia que mantingui la suspensió cautelar

La plataforma critica les declaracions del conseller Calvet, en què manté la seva aposta per la prolongació de l'autopista fins a Lloret de Mar.

Visita guiada a la zona per on ha de passar l'autopista

Darreres Notícies

La plataforma Aturem la C-32 critica les declaracions del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en què manté la seva aposta per la prolongació de l’autopista fins a Lloret de Mar.

En una entrevista a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el conseller es mostrava convençut que el projecte acabarà fent-se realitat, malgrat la suspensió cautelar dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). En aquest sentit, Calvet recordava que la infraestructura està recollida a tots els planejaments redactats durant l’època del tripartit.

Jordi Palaudelmàs, membre d’Aturem la C-32, respecta l’opinió del conseller, però creu que està fora de lloc que pensi que s’aixecarà la suspensió cautelar. En aquest sentit, Palaudelmàs recorda que el TSJC és molt clar quan demostra que el projecte no compleix la llei del canvi climàtic.

A més a més, el portaveu de la plataforma considera que, amb les seves declaracions, Damià Calvet deixa clar que no té ni idea de quin és el problema real de mobilitat a la zona.

Propostes que planteja Aturem la C-32

Jordi Palaudelmàs ha explicat que ara la Generalitat té uns dies per presentar un recurs a la suspensió cautelar, on exposarà els seus arguments. Per la seva banda, Aturem la C-32 ha preparat un escrit que entrarà al TSJC per explicar que, efectivament, tot el que marca la llei de canvi climàtic i les disposicions que requereix l’ACA no es recullen en el projecte i que, per tant, la suspensió cautelar ha de seguir vigent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist