14.8 C
Lloret de Mar

Aturem la C-32 denuncia que han seguit els treballs malgrat la suspensió cautelar

L’entitat ecologista creu que l’empresa constructora ha aprofitat els treballs de retirada dels arbres talats per seguir arrencant arbres i vegetació.

Recollida de troncs
Recollida de troncs

Darreres Notícies

La plataforma Aturem la C-32 denuncia que l’empresa responsable de la tala d’arbres a la zona de Sant Pere del Bosc ha continuat treballant, tot i la suspensió cautelar del projecte. L’entitat ecologista creu que l’empresa constructora ha aprofitat els treballs de retirada dels arbres talats per seguir arrencant arbres i vegetació. Per això, tal com explica un portaveu, Joan Mora, presentaran una denúncia.

Recordem que fa un mes el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va suspendre cautelarment les obres de l’autopista. Per tant, les màquines van aturar la tala d’arbres; però es va obligar l’empresa constructora a retirar tots els troncs per evitar possibles incendis.

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), des del Departament de Territori i Sostenibilitat neguen que s’hagi tallat cap arbre i asseguren que només s’han fet neteges a la zona afectada.

D’altra banda, la plataforma Aturem la C-32 va organitzar, aquest cap de setmana passat, una neteja al bosc de l’Àngel. A través de les visites guiades per mostrar els terrenys per on la Generalitat vol construir l’autopista, la plataforma es va adonar que hi havia molta brutícia en aquest paratge i va decidir impulsar aquesta acció de neteja.

Els voluntaris amb els objectes recollits (Aturem la C-32)

El resultat han estat uns 100 quilos de brossa molt diversa. Entre els residus recollits, hi havia matalassos, un futbolí, metalls, rodes, plàstics i bosses d’escombraries, entre altres coses.

spot_img

El + Vist