23.6 C
Lloret de Mar
Representació de fi de curs, de les aules de teatre juvenils del 2016

Les aules de teatre infantils i juvenils s’omplen amb 106 alumnes i hi ha llista d’espera

Aquest dimecres, es fa una sessió de portes obertes sobre les classes de teatre per a adults.

Representació de fi de curs, de les aules de teatre juvenils del 2016

Darreres Notícies

Aquesta setmana comencen les aules de teatre per a infants i joves, en què han quedat totes les places plenes. S’hi han apuntat 106 nens, i hi ha llista d’espera. Les classes comencen aquest dimarts a la tarda. N’hi haurà també cada dimecres, i totes es duen a terme a les sales d’assaig del teatre municipal.

Els alumnes s’agrupen per edats, dels 4 als 18 anys. Durant el curs, aprendran tot tipus de jocs teatrals a l’escenari i tècniques com la improvisació i la dramatizació. Un dels professors, l’actor Paco Moreno, destaca que el contingut principal “és el joc teatral, en què el nen juga a fer rols i així fa teatre sense saber-ho”.

Les aules de teatre infantils i juvenils comencen aquesta setmana i s’allarguen fins el mes de maig.

Pel que fa als adults, les classes no comencen fins d’aquí a un mes. Però aquest dimecres hi ha una sessió de portes obertes que permetrà esvair dubtes als indecisos. Una altra de les professores, Cristina Catalán, assenyala que en la sessió “hi haurà una part d’expressió corporal, una altra sobre didàctiques teatrals però també improvisarem sobre la marxa depenent dels assistents”.

La sessió de portes obertes serà aquest dimecres, a partir de les 21 hores, a les sales d’assaig. Així, qui ho vulgui, podrà tastar els continguts de les aules de teatre per adults.

spot_img

El + Vist