25.9 C
Lloret de Mar
Alex Escot (Angel Fabian Zelaya Martínez)

‘Aún sigues en el recuerdo’ és el primer disc d’Alex Escot, cantautor flamenc de Lloret

Amb només 16 anys, publica el seu primer treball, format per vuit cançons, que es pot comprar aquest cap de setmana.

Alex Escot (Angel Fabian Zelaya Martínez)

Darreres Notícies

Alex Escot publica el seu primer disc aquest cap de setmana. Es titula Aún sigues en el recuerdo i inclou els cinc singles que el cantautor lloretenc ja ha anat publicant i, a més, tres cançons inèdites.

Alex Escot, de només setze anys, va conèixer el món del flamenc quan en tenia quatre, ja que la seva àvia el portava al mercat, on venien música de molts estils. A ell, de seguida li van cridar l’atenció Manolo Escobar i Los Chichos, entre d’altres.

Amb el suport del seu ídol i amic Ricardo Gabarre Clavería, conegut com a Junco, amb dotze anys va decidir que volia dedicar-se professionalment al flamenc. Només quatre anys després i després de molts mesos de feina intensa, amb una pandèmia pel mig, veu la llum el seu primer treball. Ell mateix ha explicat que la temàtica de les cançons és variada.

“És un disc molt divers pel que fa al contingut de les lletres, trobem temes com el desamor o la maledicció de les drogues, que corromp a molta gent”

Alex Escot

La majoria dels temes els va compondre durant el confinament de la primavera del 2020. I, des d’aleshores, ha anat creant cada cop que en sentia la necessitat.

“Són inspiracions que venen al moment, impulsos, i després ja es va avançant fins que surt el resultat final”

Alex Escot

El disc es podrà comprar, a partir d’aquest divendres, a la rostisseria Piolindo, a l’avinguda de Blanes, o a la perruqueria Aitor Perruquers, a l’avinguda de Vidreres. També es pot encarregar per WhatsApp al número 648161176 o al web oficial d’Alex Escot.

spot_img

El + Vist