8.3 C
Lloret de Mar

Avui acaba el torneig internacional de waterpolo, amb 350 participants

En aquesta 8a edició del Be Water My Friend, els països que hi participen són Espanya, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal i Sèrbia.

La piscina de Lloret, amb els participants del torneig.
La piscina de Lloret, amb els participants del torneig.

Darreres Notícies

Avui acaba a Lloret de Mar el torneig de waterpolo Be Water My Friend, per a menors de 17 anys. En aquesta 8a edició, els països que hi participen són Espanya, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal i Sèrbia. Els participants sumen aproximadament uns 350 entre jugadors i entrenadors.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Esports, Anna Garcia Castany, assenyala que “aquest torneig l’esperem cada any per aquestes dates, ajuda a allargar la temporada, és com la cloenda de finals d’any, a més d’àrbitres internacionals”. Aquests àrbitres provenen de tres nacionalitats diferents: Espanya, Alemanya i Sèrbia. Els participants i organització estan allotjats a l’Hotel HTOP Royal Beach de Lloret.

waterpolo 2 3
Els participants del torneig de waterpolo Be Water My Friend.

El director de la competició, Alex Corres, assenyala que han triat la vila per la qualitat de les instal·lacions. Explica que “la piscina és un lloc increïble, nova, que permet fer una competició com aquesta, amb les finals, a més els equips sobretot els estrangers valoren Lloret com a atractiu turístic”.

El torneig de waterpolo -amb seu a la piscina- ha començat aquest dimarts i s’allarga fins avui, 29 de desembre, quan es fan les finals així com la cloenda amb la cerimònia de premis.

spot_img

El + Vist