24.8 C
Lloret de Mar
Alsina i Torres, amb el mocador de Santa Cristina 2022

Avui es comencen a repartir els mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina

La recaptació es destinarà a l'escola d'educació especial Ventijol de Blanes, que acull infants de la comarca de La Selva.

Alsina i Torres, amb el mocador de Santa Cristina 2022

Darreres Notícies

Avui es comencen a repartir els mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina, que seran de color vermell i que, com és habitual, tindran un preu simbòlic d’1 euro. La recaptació, des de fa uns anys, es destina a una entitat i l’escollida, enguany, és l’escola d’educació especial Ventijol, de Blanes, que acull infants lloretencs i de tota la comarca.

Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants de Lloret, explica el motiu pel qual han decidit aportar els guanys de la venda de mocadors al col·legi Ventijol. Considera que els seus projectes són “benvinguts i necessaris”.

En el mateix sentit, la regidora de Comerç, Lara Torres, destaca que és una iniciativa “molt positiva” perquè és un centre que dona servei a infants de diversos municipis de La Selva i per tant també de Lloret.

Aquest dilluns es posen a la venda els mocadors de Santa Cristina. Se n’han fet 3.000 i es poden trobar en els establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Lloret.

spot_img

El + Vist