14.6 C
Lloret de Mar

Aquest dilluns es posa en marxa l’Àrea Sanitària Mòbil al costat de la policia

Salut torna a traslladar les proves de la COVID-19 en aquest espai, que funcionarà als matins, de dilluns a divendres.

L'Àrea Sanitària Mòbil, al costat de la comissaria de la policia local de Lloret (CSMS).
L'Àrea Sanitària Mòbil, al costat de la comissaria de la policia local de Lloret (CSMS).

Darreres Notícies

Aquest dilluns es posa en marxa l’Àrea Sanitària Mòbil al costat de la comissaria de la policia local de Lloret. Salut torna a traslladar les proves de la COVID-19 en aquest espai, que funciona als matins, de dilluns a divendres.

Per tant, els pacients amb símptomes compatibles amb el coronavirus es fan les proves en aquesta àrea, a on són derivats des del CAP. L’espai ja s’havia fet servir anteriorment, a l’estiu, però amb la davallada de casos es va decidir centralitzar les proves des del CAP 1, situat al carrer Girona.

La carpa del SEM, instal·lada a davant de la caserna policial.
La carpa del SEM, instal·lada a davant de la caserna policial.

Ara, amb l’increment de contagis, per la variant òmicron, s’ha optat per aquesta estratègia i així separar els circuits d’atenció entre pacients amb símptomes de coronavirus i pacients amb altres patologies.

La regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, assenyala que la ubicació de la nova àrea s’ha coordinat amb “molta rapidesa” i fa una crida a la població perquè es vacuni, si encara no ho ha fet. Afegeix que la previsió de Salut és que a partir del mes de gener hi hagi vacunació diària a Lloret de Mar, sempre en funció de les dosis disponibles.

L’horari de l’Àrea Sanitària Mòbil és de dilluns a divendres, de les onze del matí a dos quarts de dues del migdia. Durant el cap de setmana, les proves seguiran fent-se al CAP de referència. En aquesta instal·lació, només s’hi atenen les persones amb símptomes de la COVID-19, amb una valoració telefònica prèvia.

spot_img

El + Vist