Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
Un dels busos urbans de Lloret

Avui es restableix bona part del servei de bus urbà a Lloret de Mar

Des d'aquest divendres, es recupera l'horari de tardes i cap de setmana.

Un dels busos urbans de Lloret

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Un cop superades les restriccions de mobilitat amb la finalització de l’estat de l’alarma, el transport urbà de Lloret de Mar va restablint bona part del servei. Des d’avui divendres, 26 de juny, es recupera l’horari de la tarda (fins a les 21 hores) i del cap de setmana en totes les línies de bus.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, assenyala que el motiu és que “cada cop hi ha més demanda, hi ha gent que ha començat a treballar, més mobilitat a dins de Lloret”.

El restabliment del servei –que, a partir d’aquest divendres, augmenta fins al 70%– afecta totes les línies de bus a Lloret de Mar. En el cas de la línia 12 -que cobreix nucli antic i la platja- i la línia 13 -que va fins al Molí i Rieral- la freqüència de pas és d’una hora i no de 30 minuts. Pel que fa a la línia 2, que va fins a les urbanitzacions de Lloret Residencial, Lloret Blau o MontLloret, passa a ser fixa, quan abans era a demanda.

A més, a partir de l’1 de juliol –és a dir, la setmana que ve- s’iniciarà com cada any la linia L3 que arriba fins a Cala Canyelles.

Consulteu els horaris en aquest enllaç.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.