10.7 C
Blanes
El globus aeroestàtic accidentat a la Capadòcia.

Avui fa un any de l’accident de Turquia, on van morir dues lloretenques

El tràgic incident va commocionar la vila el 18 d’octubre de l’any passat i va ser en el viatge que feia un grup de 22 dones de Lloret per terres turques.

El globus aeroestàtic accidentat a la Capadòcia.

Darreres Notícies

Avui fa exactament un any de l’accident de globus a Turquia, en què van morir dues lloretenques. El tràgic accident va commocionar la vila el 18 d’octubre de l’any passat. Va ser en el viatge que feia un grup de 22 dones de Lloret per terres turques.

El 18 d’octubre es van enfilar en un globus aerostàtic a la Capadòcia, per gaudir de les vistes aèries d’aquesta regió muntanyosa, que compta amb formacions geològiques curioses.

L’aparell es va enlairar a primera hora el matí. Una hora i mitja més tard va haver de fer un aterratge d’emergència, que va causar la mort de dues de les tripulants. A més, hi va haver tres dones ferides que van haver de ser ateses a l’hospital a Turquia.

Amb motiu de l’accident, Lloret de Mar va decretar tres dies de dol i es va fer un minut de silenci a la plaça de la Vila. Tant l’Ajuntament com la Generalitat es van posar a disposició de les afectades i les seves famílies.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist