19.8 C
Blanes
'La llita', al Dia Mundial de la Ràdio

Avui Nova Ràdio Lloret se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio

És una jornada establerta l’any 2012 per les Nacions Unides i aquest any la UNESCO ha fet una crida a les emissores perquè defensin la seva diversitat.

'La llita', al Dia Mundial de la Ràdio

Darreres Notícies

Avui és un dia molt especial per a Nova Ràdio Lloret, perquè el 13 de febrer és el Dia mundial de la ràdio. Una jornada establerta l’any 2012 per les Nacions Unides. I aquest any la UNESCO ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a totes les emissores perquè defensin la seva diversitat, ja que, tot i els avançaments tecnològics, la ràdio segueix sent el mitjà de comunicació més utilitzat en tot el món.

L’alcalde, Jaume Dulsat, i el regidor de Mitjans de Comunicació, Xavi Flores, han enviat un missatge de felicitació. I és que Nova Ràdio Lloret ens sumem per primera vegada al Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial al llarg de tot el matí.

circo de las estrellas

Pel que fa a la seva presència a les xarxes, la ràdio de Lloret compta amb més d’11.000 seguidors a Facebook, gairebé 3.000 a Twitter i més de 1.500 a Instagram.

La programació especial del Dia mundial de la ràdio ha començat a les nou del matí amb una tertúlia conduïda per en Josep Altafulla, on s’ha parlat sobre la ràdio de Lloret de Mar, amb Joan Domènech, Ramon Vilaró i Jou Ramírez.

La ‘tertúlia ciutadana’ amb Josep Altafulla (NRLL)

A les deu, ha començat una edició especial de La llista d’Eduard Lanzas, en què els professionals de l’emissora i col·laboradors s’han intercanviat els papers. La idea és que els oients passeu una bona estona amb la vostra ràdio, amb aquesta programació especial fins a la una del migdia.

Nova Ràdio Lloret es va crear l’any 1991. És a dir, prop de 29 anys enrere. En tot aquest temps, l’emissora -que va començar de forma amateur- s’ha anat professionalitzant i ha incorporat serveis consolidats com els informatius, la ràdio formula i diferents tipus de programes: des d’entrevistes a tertúlies, programes esportius, culturals, d’humor, de sardanes o de música especialitzada.

Pel que fa a l’audiència, cal diferenciar entre l’escolta tradicional de la ràdio, al 90.2 de la FM, de la de la pàgina web i la de les xarxes socials. En el primer cas, Nova Ràdio Lloret és seguida per uns 16.000 oients al mes, amb el 14% del share a Lloret de Mar.

Pel que fa al web, al 2019 s’han registrat més de 373.605 visites. I l’audiència a les xarxes socials de l’emissora no para de pujar: a Facebook estem a punt d’assolir els 12.000 seguidors, a Twitter en tenim prop de 3.000 i a Instagram, on vam obrir el compte fa tres mesos, comptem amb més de 1.500 seguidors. Una última dada: durant el 2019 a la ràdio hem fet prop d’un miler d’entrevistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist