14.3 C
Blanes
Bakr El Asri, a Canovelles (Club Atletisme Lloret - La Selva)

Bakr El Asri comença la temporada de cros amb una victòria a Canovelles

La prova, que ha celebrat la 21a edició, ha servit per iniciar una nova temporada de cros.

Bakr El Asri, a Canovelles (Club Atletisme Lloret - La Selva)

Darreres Notícies

Bakr El Asri, del Club Atletisme Lloret La Selva, ha estat el guanyador del Cros de Canovelles, que ha servit per iniciar una nova temporada de cros. L’entitat lloretenca hi ha participat amb dos corredors més: Ainhoa Fitó i Biel Giralt.

En el cas d’en Bakr, ha estat el més ràpid de la categoria sub18 i ha iniciat la temporada de la mateixa manera que la va acabar, celebrant victòries. Pel que fa a l’Ainhoa Fitó, va acabar en sisena posició, també en la categoria sub18, mentre que en Biel Giralt va acabar sisè en la categoria sub12. Ho ha explicat un dels entrenadors del club, Àngel Mullera.

“Ha començat el cros a nivell català i hem tingut la representació de tres atletes: Bakr El Asri, Ainhoa Fitó i Biel Giralt”

Àngel Mullera

Els resultats es valoren de manera positiva, i és que, tal com assenyala Àngel Mullera, els atletes del club es troben en les primeres setmanes de pretemporada i encara no han fet entrenaments amb un alt ritme.

“Ara toca agafar ritme de competició, estem molt contents amb els primers resultats”

Àngel Mullera

El Cros de Canovelles va celebrar aquest cap de setmana la seva 21a edició. Es tractava d’una prova puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist