11.4 C
Lloret de Mar
Som Negra

Barcelona acull avui la presentació del festival de novel·la negra que es farà el març a Lloret

El festival es farà el 24 i 25 de març a la Casa de la Cultura. La presentació a Barcelona es fa avui divendres (19 hores).

Som Negra

Darreres Notícies

Dies enrere us vam explicar que Lloret serà la seu, al mes de març, d’un festival de novel·la negra que organitza el col·lectiu Lee o Muere, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Doncs bé, avui divendres es fa una presentació a Barcelona sobre aquest festival que té per objectiu donar a conèixer aquest gènere literari i, a través d’ell, posar sobre la taula temes socials d’interès general, com ara la violència masclista, el bullying escolar, el mobbing laboral, el terrorisme o l’addició a les xarxes socials. La comissària del festival és l’escriptora Angelique Pfitzner.

El festival, que es complementarà amb visites turístiques a la destinació, constarà d’un seguit de debats i xerrades amb un total de 35 ponents escriptors, entre els quals hi haurà policies, advocats o jutges. Diumenge al migdia, es lliurarà el premi a la millor novel•la negra en llengua catalana publicada el 2017. És el primer guardó d’aquest tipus que s’atorga.

El festival tindrà lloc els dies 24 i 25 de març a la Casa de la Cultura i pretén fomentar el vincle entre autors i lectors de novel•la negra. Abans, es farà la presentació corresponent a Lloret i aquesta tarda, es dóna a conèixer la iniciativa a Barcelona. En concret, a la llibreria Som Negra, a partir de les set de la tarda.

Més informació al web somnegra.

spot_img

El + Vist