6.4 C
Lloret de Mar

Begoña Román reflexionarà sobre ètica i societat tecnològica, avui al Casinet

La conferència d'aquesta doctora en Filosofia per la UB començarà a les 20 hores a la seu de l'entitat.

La doctora en Filosofia, Begona Román
La doctora en Filosofia, Begona Román

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet vol reflexionar sobre l’ètica de la societat actual. Ho farà a través de la conferència “Ètica per a una era tecnològica en l’aldea global”, que anirà a càrrec de Begoña Román. La ponent aportarà una visió d’interès general i exposarà les seves idees principals sobre la manera de fer que tenen els ciutadans del segle XXI.

Al respecte, Joan Domènech, president del Casinet, apunta que “la tecnologia no pot ofegar els principis de les persones, hi ha d’haver un respecte per als altres i una forma correcta de procedir”. Convida els veïns a assistir i participar en el col·loqui posterior d’una xerrada en què sens dubte “tothom hi té alguna cosa a dir“.

Begoña Román és doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona (UB) i la seva especialització és l’Ètica Aplicada. Ha estat premiada i ha publicat nombrosos articles en revistes i publicacions especialitzades en la matèria. La xerrada de Román serà aquest divendres, 2 de desembre, a partir de les 20 hores, a la seu del Casinet.

spot_img

El + Vist