Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
La doctora en Filosofia, Begona Román

Begoña Román reflexionarà sobre ètica i societat tecnològica, avui al Casinet

La conferència d'aquesta doctora en Filosofia per la UB començarà a les 20 hores a la seu de l'entitat.

La doctora en Filosofia, Begona Román

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El Club Marina Casinet vol reflexionar sobre l’ètica de la societat actual. Ho farà a través de la conferència “Ètica per a una era tecnològica en l’aldea global”, que anirà a càrrec de Begoña Román. La ponent aportarà una visió d’interès general i exposarà les seves idees principals sobre la manera de fer que tenen els ciutadans del segle XXI.

Al respecte, Joan Domènech, president del Casinet, apunta que “la tecnologia no pot ofegar els principis de les persones, hi ha d’haver un respecte per als altres i una forma correcta de procedir”. Convida els veïns a assistir i participar en el col·loqui posterior d’una xerrada en què sens dubte “tothom hi té alguna cosa a dir“.

Begoña Román és doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona (UB) i la seva especialització és l’Ètica Aplicada. Ha estat premiada i ha publicat nombrosos articles en revistes i publicacions especialitzades en la matèria. La xerrada de Román serà aquest divendres, 2 de desembre, a partir de les 20 hores, a la seu del Casinet.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.