22.8 C
Lloret de Mar
La nova persiana del Kaliu (Odie)

Benestar i Família impulsa tallers per als grups dels serveis especialitzats

Començaran dimecres i s'adrecen als usuaris i usuàries del Centre de Dia El Kaliu, de la Tarda Jove i del Centre Obert.

La nova persiana del Kaliu (Odie)

Darreres Notícies

El departament de Benestar i Família impulsa uns tallers de cuina destinats a usuaris i usuàries dels diferents grups dels serveis especialitzats municipals. Així doncs, hi haurà sessions per a infants, per a joves i per a adults.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, matisa a quins grups s’adreça el taller, que anirà a càrrec del gastrònom lloretenc Joan Pau Romaní.

“Hi ha diferents sessions destinades a diferents perfils: a usuaris i usuàries del centre de dia, de la Tarda Jove i als infants del Centre Obert”

Arantxa Jiménez

La idea és fer les sessions al centre de dia El Kaliu, amb aliments del Centre de Distribució d’Aliments i amb la voluntat de potenciar la sostenibilitat i el producte local.

“Aprofitarem els productes que tenim al CDA per facilitar els tallers i, a més, en Joan Pau acostarà els destinataris al producte local i sostenible i donarà a conèixer els horts urbans”

Arantxa Jiménez

Els tallers es duran a terme al centre de dia El Kaliu, ubicat al carrer Hipòlit Làzaro, al costat de la Casa de la Cultura. Un local que l’artista lloretenc Odie ha pintat per simbolitzar que els usuaris entren a una casa.

“És com si entréssim a casa perquè, al final, el Kaliu és la llar de totes aquelles persones que estan passant per una situació difícil i viuen al carrer”

Arantxa Jiménez

Els tallers de cuina per a usuaris dels serveis especialitzats de Benestar i Família comencen aquest dimecres.

spot_img

El + Vist