5.3 C
Lloret de Mar
Biuty Soul

Biuty Soul, nou concert dels Bucs del Puntet

L'actuació es farà avui dimecres, a les 19 hores, i es podrà seguir al Facebook del Puntet i a l'Instagram dels Bucs. El duet interpretarà peces de soul, pop, rock i rhythm and blues.

Biuty Soul

Darreres Notícies

Nou concert dels Bucs del Puntet, aquesta tarda, amb Biuty Soul, un duet format per la veu de Cristina Collado i la guitarra de Jesús Carrera.

La cantant fa un avançament del que es podrà escoltar a l’actuació, on hi haurà peces d’estils molt diversos, com el soul, el pop, el rock i el rhythm and blues, d’artistes com Stevie Wonder, Aretha Franklin, Amy Winehouse i Bruno Mars, entre altres.

“El concert serà un tastet del nostre ampli repertori passant per diversos estils i interpretant grans èxits, clàssics i actuals”

Cristina Collado

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, anima a tothom a seguir el concert a través de les xarxes socials dels Bucs i del Puntet.

“Convidem a tothom a connectar-se per seguir aquesta sessió i per gaudir del talent d’aquests dos artistes”

Marina Nicolàs

L’actuació del grup de versions des dels Bucs del Puntet començarà, avui dimecres, a les set de la tarda. Tal com ha explicat la regidora, es podrà seguir en directe a través del Facebook del Puntet i de l’Instagram dels Bucs.

spot_img

El + Vist