13.7 C
Blanes

Blanco bat el rècord d’Espanya M45 en 3.000 obstacles

L'anterior rècord, de César Pérez, datava del 2005 i era de 9'28, mentre que Blanco ha fet un temps de 9'21.

-

José Luís Blanco ha batut el rècord d’Espanya de majors de 45 anys en 3.000 metres obstacles de manera espectacular i ha travessat la meta amb set segons de marge respecte la marca anterior. L’anterior rècord, de César Pérez, datava del 2005 i era de 9’28, mentre que Blanco ha fet un temps de 9’21.
 
Blanco -que també té el rècord de majors de 40 anys amb un temps de 8’57- ha assolit la fita aquest dissabte a les pistes d’atletisme de Lloret, on La Sansi, el club que presideix, ha organitzat el seu primer meeting. Les proves s’han concentrat entre set de la tarda i quarts d’onze de la nit, amb més de 300 atletes de vuit països diferents

Després de l’escalfament al pati del Pere Torrent, quan era el seu torn els atletes agafaven posicions i, al so de la pistola, començaven a córrer. La campana indicava que tocava l’última volta i, ja a la meta, cansament i recuperació per a un esport que és individual, però carregat de companyonia i bon ambient

A banda d’atletes de Catalunya i d’arreu de l’Estat espanyol, també n’han participat del Marroc, Itàlia, França, Romania, Andorra, Cuba i Portugal, que han corregut diferents proves i distàncies. L’esdeveniment ha servit de cloenda de la temporada per a molts dels atletes participants.

El Xino-Xano tornarà a tirar l’art, aquest diumenge

Sembla que les previsions meteorològiques són bones per dur a terme la tradicional tirada a l'art.

‘Bèsties’, una reflexió sobre la pressió estètica, arriba al Teatre de Lloret

Marta Marco es posa a la pell d'una psicoterapeuta que exposa el cas de la filla d'una pacient: té només 8 anys i vol posar-se pits.

El Cineclub Adler projectarà ‘Eo’, “que parteix d’una faula al voltant de la humanitat”

La pel·lícula es podrà veure avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre.
- Publicitat -