13.5 C
Blanes

Bon Dia Bona Hora – 10 Març 2021

L'informatiu matinal

Avui informem que comencen les jornades de portes obertes als centres educatius. Quan fa un any va esclatar la pandèmia, algunes escoles i instituts estaven en plenes jornades de portes obertes i altres estaven a punt de començar-les.

El confinament va complicar molt el procés a les famílies per poder escollir el centre on volien matricular els seus fills el curs següent. Ara que ja ens hem acostumat, més o menys, a la situació de pandèmia, els centres es preparen per a les jornades de portes obertes d’aquest curs.

Els detalls ens els dona el regidor d’Educació, Albert Ferràndez.

El Síndic de Greuges de Catalunya acaba de publicar l’informe del 2020, en què va rebre 33 queixes i 49 consultes a Lloret de Mar. Expliquem que, entre les conclusions generals, destaca l’alerta de la greu crisi de drets, que el Síndic assegura que s’ha eixamplat durant la pandèmia.

Ens fem ressò de dos espectacles que es podran veure al Teatre aquest cap de setmana i que s’emmarquen en els actes de commemoració del 8M, el Dia de les Dones. D’una banda, divendres al vespre, al Lloret Espai Off, es representarà l’espectacle “Infanticida”. Els detalls ens els donarà l’actriu i productora, Neus Pàmies.

D’altra banda, diumenge a la tarda arriba un espectacle familiar de la companyia La Bleda titulat “Mon petit souvenir”. És un espectacle de clown i en parlem amb la pallassa Helena Escobar, que n’és una de les creadores.

Hem fet l’agost – Xavi Tibau

Avui ens ha visitat Xavi Tibau, propietari de Motos Tibau. Presentat per Maria Joancomartí.

Bon Dia Bona Hora – 29 Novembre 2023

L'informatiu matinal

Sense Pressa – Albert Ferràndez

Aquest dimarts entrevistem Albert Ferràndez, regidor d'ERC de l’Ajuntament de Lloret de Mar