4.9 C
Lloret de Mar

Bones perspectives per a la temporada 2022 després de participar a la World Travel Market

Segons l’alcalde, Jaume Dulsat, les previsions són molt bones perquè el mercat britànic té moltes ganes de reactivar-se.

Una reunió a la World Travel Market 2021 (Lloret Turisme)
Una reunió a la World Travel Market 2021 (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

La fira turística World Travel Market de Londres ha deixat molt bones sensacions de cara a la propera temporada. L’esdeveniment s’ha celebrat aquesta setmana, de dilluns a dimecres, de manera presencial, tot i que amb un format més reduït del que és habitual.

Segons l’alcalde, Jaume Dulsat, les perspectives són molt bones perquè el mercat britànic té moltes ganes de reactivar-se.

“Les perspectives són bones, el mercat anglès vol arrencar definitivament a la primavera”

Jaume Dulsat

Tot i que cal ser prudents i estar pendents de com evoluciona la situació de pandèmia, l’alcalde assegura que, de moment, hi ha diversos operadors que tenen més reserves de les que tenien abans de la pandèmia.

“Operadors com Tui o Jet2, tenen previsions de reserva avançada fins i tot superiors al 2019, altra cosa és el que acabi passant perquè les circumstància són les que són”

Jaume Dulsat

La World Travel Market, malgrat que aquest any s’ha hagut de fer amb un format més reduït, es considera la fira més gran del món i cada any s’hi coneixen les novetats de cara a la següent temporada. Hi participen professionals de viatges d’arreu del món i Lloret de Mar sempre aprofita per promocionar-hi l’oferta genèrica de la destinació.

L'alcalde, a la World Travel Market 2021 (Lloret Turisme)
L’alcalde, a la World Travel Market 2021 (Lloret Turisme)

Després d’aquesta experiència, es preveu que, de mica en mica, les fires turístiques vagin recuperant la presencialitat. Les properes grans cites per a Lloret són la ITB de Berlín i la fira de Moscou.

spot_img

El + Vist