15.8 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de la 16a edició del Clon Festival de Lloret de Mar

El punt final es va posar aquest cap de setmana, amb un tribut a U2, a càrrec dels Please U2.

L'últim concert d'aquesta temporada
L'últim concert d'aquesta temporada

Darreres Notícies

El Clon Festival ha tancat una nova edició amb èxit. Així ho assegura el regidor de Festes, Cristian Fernández, que fa una valoració molt positiva de la setzena temporada del festival de tributs i assegura que la Roca d’en Maig s’ha omplert de gom a gom a cada concert.

El punt final es va posar aquest cap de setmana, amb un tribut a U2, a càrrec dels Please U2, que van tocar les cançons més emblemàtiques de la reconeguda banda irlandesa. Abans, havien tocat els DLoco com a clons d’El Canto del Loco, els Seguirem fent tribut a Obrint Pas i, qui va inaugurar el festival, The Show Must Go On, que va oferir la millor música de Queen. Aquest primer espectacle va ser el que va tenir més èxit, segons el regidor.

Cristian Fernández assegura que el Clon Festival de Lloret de Mar està consolidat com un dels festivals de tributs més importants de Catalunya i per això des de l’Ajuntament seguiran apostant per aquesta proposta. De fet, la regidoria de Festes ja ha començat a programar els grups del proper estiu.

spot_img

El + Vist