23.1 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de la 95a edició de les Sardanes a la Fresca, amb unes 80-90 persones cada dissabte

El regidor de Cultura celebra que l'adaptació a la Covid-19 ha tingut bona resposta, però recorda que la prioritat serà recuperar el format de ballades de sardanes a la Plaça de la Vila.

Audició de sardanes, aquest estiu al Pati de l'Erol, amb la Jovenívola de Sabadell
Audició de sardanes, aquest estiu al Pati de l'Erol, amb la Jovenívola de Sabadell

Darreres Notícies

Entre 80 i 90 persones s’han aplegat cada dissabte a la nit per gaudir de les audicions de la 95a edició del cicle Sardanes a la Fresca de Lloret de Mar.

Una edició que, igual que l’any passat, ha vingut marcada per les restriccions de la Covid-19, de manera que les audicions s’han fet amb format concert al Pati de l’Erol.

Tot i així, el regidor de Cultura, Cristian Fernández, celebra que hi ha un públic fidel que ja espera els dissabtes a la nit per anar a gaudir de les sardanes.  

“Tenim una afluència mitjana de 80-90 persones al pati de l’Erol, cosa que llueix moltíssim i que vol dir que la gent ja ho té agendat per als dissabtes d’estiu”

Cristian Fernández

Caldrà veure com evoluciona la crisi sanitària de cara a l’estiu vinent, però la prioritat serà recuperar el format de sardanes ballades a la Plaça de la Vila, tan bon punt la pandèmia ho permeti.

“Ens agradaria que es poguessin tornar a fer les ballades i la plaça de l’Ajuntament és un lloc adient per la visibilitat que té”

Cristian Fernánez

El cicle es va tancar aquest dissabte amb la cobla La Principal del Llobregat.

spot_img

El + Vist