Dimecres, 20 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Dos alumnes a la porta del Teatre

Bones valoracions de les 241 donacions de sang rebudes a la campanya de Lloret

Des del Banc de Sang valoren molt positivament la bona feina feta pels alumnes de 3r d'ESO de l'escola Immaculada Concepció.

Dos alumnes a la porta del Teatre

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Èxit a la campanya de donació de sang de Lloret de Mar la setmana passada. 241 donacions, 53 de les quals de donants nous, i 29 oferiments de persones que per motius diversos finalment no van poder donar. Aquestes són les dades que la promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta, valora de manera molt positiva perquè s’han assolit els objectius marcats.

La campanya de donació divendres, al Teatre (NRLL)

174 donacions es van fer divendres al Teatre, mentre que les altres 67 es van aconseguir dijous a la tarda al centre cívic del Rieral.

Meritxell Casacuberta posa èmfasi en la bona tasca feta pels alumnes de 3r d’ESO de l’escola Immaculada Concepció, que han col·laborat amb la difusió de la campanya, a banda d’acompanyar els donants la jornada de divendres al Teatre.

Els alumnes atenent els donats (Escola Immaculada Concepció)

La campanya a Lloret va coincidir amb la Marató de Donants de Catalunya, que pretenia recuperar els nivells de les reserves, que estaven sota mínims. Tot i que no es va arribar a l’objectiu de les 10.000 donacions, sí que s’ha aconseguit pujar les reserves per als propers 8 dies, una xifra que, tot i no ser excel·lent, es considera òptima.

Alguns dels alumnes que van col·laborar amb la campanya (Escola Immaculada Concepció)

Des del Banc de Sang recorden que cada dia fan falta un miler de donacions; per això és important donar sang al llarg de l’any. A banda de les campanyes que es fan als diferents municipis, a l’Hospital Josep Trueta de Girona es pot donar sang cada dia, de dilluns a divendres matí i tarda i el dissabte al matí.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.