9.4 C
Lloret de Mar

Bones valoracions de les 241 donacions de sang rebudes a la campanya de Lloret

Des del Banc de Sang valoren molt positivament la bona feina feta pels alumnes de 3r d'ESO de l'escola Immaculada Concepció.

Dos alumnes a la porta del Teatre
Dos alumnes a la porta del Teatre

Darreres Notícies

Èxit a la campanya de donació de sang de Lloret de Mar la setmana passada. 241 donacions, 53 de les quals de donants nous, i 29 oferiments de persones que per motius diversos finalment no van poder donar. Aquestes són les dades que la promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta, valora de manera molt positiva perquè s’han assolit els objectius marcats.

La campanya de donació divendres, al Teatre (NRLL)

174 donacions es van fer divendres al Teatre, mentre que les altres 67 es van aconseguir dijous a la tarda al centre cívic del Rieral.

Meritxell Casacuberta posa èmfasi en la bona tasca feta pels alumnes de 3r d’ESO de l’escola Immaculada Concepció, que han col·laborat amb la difusió de la campanya, a banda d’acompanyar els donants la jornada de divendres al Teatre.

Els alumnes atenent els donats (Escola Immaculada Concepció)

La campanya a Lloret va coincidir amb la Marató de Donants de Catalunya, que pretenia recuperar els nivells de les reserves, que estaven sota mínims. Tot i que no es va arribar a l’objectiu de les 10.000 donacions, sí que s’ha aconseguit pujar les reserves per als propers 8 dies, una xifra que, tot i no ser excel·lent, es considera òptima.

Alguns dels alumnes que van col·laborar amb la campanya (Escola Immaculada Concepció)

Des del Banc de Sang recorden que cada dia fan falta un miler de donacions; per això és important donar sang al llarg de l’any. A banda de les campanyes que es fan als diferents municipis, a l’Hospital Josep Trueta de Girona es pot donar sang cada dia, de dilluns a divendres matí i tarda i el dissabte al matí.

spot_img

El + Vist