7.6 C
Lloret de Mar

Bones valoracions dels serveis a les platges de Lloret, aquest estiu

Tot i que les properes setmanes s’haurà de fer un balanç més exhaustiu, les primeres sensacions són bones, segons la regidora de Platges, Marina Nicolàs.

La platja, aquest estiu
La platja, aquest estiu

Darreres Notícies

Bones valoracions dels serveis a les platges de Lloret, aquest estiu. Tot i que les properes setmanes s’haurà de fer un balanç més exhaustiu, les primeres sensacions són bones, segons la regidora de Platges, Marina Nicolàs.

 “La temporada ha estat molt bona, he parlat amb molts dels concessionaris i estan tots bastant contents perquè en molts casos s’han anat recuperant els números”

Marina Nicolàs

Pel que fa al servei de salvament i socorrisme també ha funcionat molt bé. El servei va acabar ahir diumenge, de manera que Lloret de Mar és un dels municipis que té el servei més llarg.

“Ara onejarà la bandera taronja, que indica que no hi ha vigilància i, per tant, tothom ha d’anar en compte a l’hora de posar-se a l’aigua”

Marina Nicolàs

La majoria d’atencions que han hagut de fer els socorristes han estat per a casos lleus i també hi ha hagut algun cas greu, en què, afortunadament, s’ha pogut estabilitzar la persona allà mateix.

spot_img

El + Vist