15.4 C
Lloret de Mar

Boney M. amb Liz Mitchell portarà els seus èxits dels 70 i 80 al Som de Mar

Boney M. no només es considera el grup de culte de la “Disco Music” dels anys 70 i 80, sinó també el grup més llegendari de tota la cultura “Dance”.

Boney M. (Málaga Hoy)
Boney M. (Málaga Hoy)

Darreres Notícies

Boney M. actua aquesta nit al festival Som de Mar. Creat originalment al 1976 a Alemanya pel compositor i productor Frank Farian, el quartet format per les cantants jamaicanes Liz Mitchell (que serà avui a l’escenari) i Marcia Barrett, la model Maizie Williams (nascuda a l’illa caribenya de Montserrat) i el DJ-ballarí-contorsionista antillà Bobby Farrell, van dominar gairebé en exclusiva les llistes d’èxit europees de finals dels 70 i principis dels 80, amb una successió d’èxits que encara, en els nostres dies, mantenen una inqüestionable vigència.

Els Boney M. en l'actualitat (Oxford Mail)
Els Boney M. en l’actualitat (Oxford Mail)

Boney M. no només es considera el grup de culte de la “Disco Music” dels anys 70 i 80, sinó també el grup més llegendari de tota la cultura “Dance”. A més, va ser el primer grup pop occidental que va actuar en directe a la llavors anomenada Unió Soviètica.

Gràcies a les xarxes socials, el fenomen Boney M. ha tornat a deixar empremta en les noves generacions amb Rasputín que, 44 anys després, torna a situar-se en primer pla de l’actualitat. L’èxit internacional de la banda confirma que les seves cançons formen part definitivament de la col·lecció de “clàssics de la pop music”. 

El concert de Boney M., com totes les actuacions del Som de Mar, començarà a les deu de la nit, als Jardins de Santa Clotilde, tot i que el village amb els artistes locals obrirà portes a les vuit i la zona de restauració de Sa Boadella, a les sis.

De cara a demà, serà el torn de Joan Dausà i dissabte, d’Els Pets.

spot_img

El + Vist