11.1 C
Lloret de Mar

‘Brava’ és la pel·lícula que tancarà el cicle ‘Cinema i Dona’ aquest dijous al vespre

La projecció (21 hores) es complementarà amb un col·loqui que comptarà amb la directora, Roser Aguilar. El cicle l'organitzen el cineclub Adler i l'Aurora.

Una escena de la pel·lícula
Una escena de la pel·lícula

Darreres Notícies

La pel·lícula Brava, de la directora catalana Roser Aguilar, arriba aquest dijous al teatre, en l’última projecció del cicle Cinema i Dona, que organitzen de manera conjunta el Cineclub Adler i l’Associació de Dones l’Aurora.

Els assistents coneixeran la Janine, una dona amb una vida encarrilada i feliç. Tot canvia quan pateix un assalt al metro i decideix fugir al poble on viu el seu pare, per acabar amb el seu turment interior. Però no ho aconseguirà i experimentarà uns sentiments foscos. El president del cineclub, Joan Moret, assegura que és una pel·lícula radical.

Per a Moret, és una bona projecció per tancar el cicle, ja que a més es comptarà amb la presència de la directora, Roser Aguilar, que farà un col·loqui amb tothom que ho vulgui en acabar la pel·lícula. Una producció que, segons Moret, no ha tingut la repercussió que es mereixia.

Brava està protagonitzada per Laia Marull i Bruno Todeschini. Amb la participació, també, d’artistes com Sergio Caballero, Emilio Gutiérrez Caba o Francesc Orella.

La pel·lícula, que es va presentar al Festival de Màlaga de l’any passat, es podrà veure aquest dijous, a les nou de la nit, al teatre municipal. El preu és de 5 euros. Com hem dit, en acabar la projecció es farà un col·loqui al vestíbul del teatre, amb la participació de la directora, Roser Aguilar.

spot_img

El + Vist